Elisa & Dani

Onze Motto
"Gezond en Lekker Eten met een Vleugje Arte¨

Elisa en Dani hebben sinds de jaren 1990 samengewerkt aan

vele interdisciplinaire projecten in het veld van eten, kunst en horeca.
 

In haar kookkunst laat Elisa zich inspireren door haar ervaring als modeontwerper en organisator van evenementen. Opgeleid als kunstenaar

bij de 'Accademia delle Belle Arti' in Turijn, heeft ze zich gespecialiseerd in mode en design.

Tegelijkertijd heeft ze haar kennis van de Italiaanse  en internationale keuken uitgebreid.


Daniele was manager food and beverage bij grote fast-foodketens,
barman, voedselspecialist bij een aantal bedrijven in Lombardia en Noord- Italie. Zo heeft hij brede kennis en ervaring opgedaan. op het terrein van horeca en bedrijfskunde.

 

In 1991 open Dani en Elisa hun eerste bedrijf samen:

Bar 'Al Gatto Nero' in het centrum van Milaan. Deze stad staat bekend om zijn
'aperitivo'-cultuur van hapjes en drankjes.

Met hun ruime ervaring, hebben Elisa en Dani hieraan een creatieve
en succesvolle bijdrage geleverd.

 

In Nederland voeren zij een Italiaans Restaurant cateringbedrijf en organiseren zij evenementen, waarin kunst, cultuur en eten samenkomen

in een unique ervaring.'Mangioarte', een serie van diners-tentoonstellingen

is maar éénvoorbeeld van de talloze initiatieven van Dani en Elisa.

Curgette Vegan